Ruhsat Gerektirmeyen Silahlar & Havalılarda Gerekli Mi? 2024

01-03-2024 04:49
Ruhsat Gerektirmeyen Silahlar & Havalılarda Gerekli Mi? 2024
Havalı tabanca ve havalı tüfek satın alımlarında ruhsat gerekip gerekmediği konusu sıkça gündeme gelmektedir. Havalı silahların artan popülaritesi ile birlikte meraklıların satın almadan önce aklına gelen ilk soru ruhsat gerektirmeyen silahlar var mı? Olmaya devam etmektedir. Kolay Av olarak aklınıza takılan tüm soru işaretlerini gidermek için hazırladığımız içeriğimizi şimdi keşfedin.

Ruhsat Gerektirmeyen Silahlar Hangileri?

Şuan havalı silahlara dair herhangi bir ruhsat ihtiyacı bulunmamaktadır. 18 yaşını doldurmuş bireyler ruhsat gerektirmeden havalı silah alabilmektedir. Kolay Av.güvencesiyle birbirinden özel modeller keşfedilip en iyi fiyatlarla sipariş verilebilmektedir. Tek yapmanız gereken satın alacağınız bayiye ulaşıp kimliğinizi ve yaşınızı doğrulatmaktır. Web sitemiz üzerinden beğendiğiniz ürünler kolaylıkla sipariş verilebilmektedir.

Havalı Tabanca Ruhsat Gerektirir Mi?

Havalı silah kategorisinde olan havalı tabancalarda ruhsat gerekliliği bulunmaz. 18 yaşını doldurmuş olmanız yeterlidir. Kolayav.com üzerinden en özel modeller sipariş verilebilmektedir. 

Havalı Tüfeklerde Ruhsat Gerekli Mi?

Havalı tabancalarda olduğu gibi havalı tüfeklerde de ruhsat gerekmez. Yine aynı şekilde 18 yaşını doldurmuş her birey kimliğini satın alacağı yere doğrulatarak siparişini verebilmektedir. İlgili mevzuatın Hava ve Gaz Basınçlı Silahların Satışında Aranacak Belgeler başlıklı 8.maddesinde “Hava ve gaz basıncı ile çalışan ateşsiz tüfek ve tabanca satışlarında bu belge aranmaz.” İçeriği bulunmaktadır. 

2024 Şubat ayı itibariyle güncel bilgiler bu şekildedir. Atıcılık ve hobi meraklılarının merakını uyandıran ruhsat gerekliliği konusuna değinmiş olduk. Aklınıza takılan diğer tüm sorular için bizlerle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir, dilediğiniz ürünü web sitemizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.