Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Tanıtımı

23-08-2022 12:53
Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Tanıtımı

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Tanıtımı


Avcılık çoğu kişi için tutkudur. Her ne kadar zorlukları olsa da fazlasıyla keyifli bir aktivitedir. Doğaya zarar vermeden avlanmak ise avcılığın en önemli ilkesidir. Bu alanda pek çok farklı silah türü kullanılmaktadır. Bunlardan birisi de Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfekolmaktadır. Avcılar tarafından genellikle tercih edilen bu tüfek, avcılık konusunda yeterince tecrübesi bulunmayanlar için nispeten zor bir kullanıma sahiptir.

 

Bazı avcılar, bu tüfek modelini ilk defa duymuş olabilir. Bu nedenle en son modellerden biri olan Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek ile ilgili tüm detaylar merak edilebilir. Biz de bu yazımızda bu son model tüfek hakkında merak edilen tüm bilgileri derlemeye çalıştık.

hatsan blitz


Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Nedir?

 

PCP tüfek severler bu tüfekler ile alakalı oldukça araştırmalar yapmaktadır. Çünkü atışa çıktıklarında en kaliteli tüfekleri yanına götürmek isterler. PCP severlerin tercih ettiği tüfeklerden birisi de Full Otomatik Hatsan Blitz PCP olmaktadır. Bu tüfek modeli PCP severler için vazgeçilmezleri haline gelmiştir.

 

PCP özelliğine sahip tüfeklere ise aksesuarlar ile dolum yapılmakta ve haznesine de oldukça fazla sayıda palet koyulabilmektedir. Bu tüfeklerde dolum yapabilmek için yüksek güce ihtiyaç duyulur. Pompa dolum için uygun olsa da genellikle kullanıcılar hava tüpleri ile dolum yapmaktadır. Bu durum da PCP tüfeklerinin maliyetini biraz da olsa arttırmaktadır. PCP özeliği her ne kadar ürünün maliyetini yükseltse de eklediği tüm özellikler sayesinde diğer tüfeklerin önüne geçirmektedir.

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Fiyatı

 

Kullanıcılar kendileri için uygun fiyatlı ve kaliteli olan havalı tüfekleri almak isterler. Fakat havalı tüfek modellerinde fiyat çeşitli özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Bu özellikler şu şekildedir:

 

Türüne

Kullanım amacına

Markasına

Şarjör Kapasitesine

Kullanım Durumuna

 

Tüm bu özelliklere göre tüfeklerin fiyatları değişmektedir. Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek ise kullanıcılar için vazgeçilmez konumdadır. Çünkü diğer tüfek modellerine göre daha kaliteli ve teknolojiktir. Bundan dolayı pek çok kullanıcı, Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek modelini tercih etmektedir.

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Kullanımını Kolaylaştıran Ekipmanlar


Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek aldığınız zaman sizlere yanında ek olarak birçok ekipman gönderilmektedir. Bu ekipmanları kullanarak tüfeğinizin kullanımını kolaylaştırabilirsiniz. Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeğinin paket içeriği ise şu şekildedir:

 

Plastik Taşıma Çantası

Bipod Ayak

Dolum Ucu

Scuba Dolum Aparatı

Hatsan Askı Kayışı

Bipod Ayak


Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeği aldığınız zaman gelen paketin içinden bu ürünler de çıkmaktadır. Bu ürünler sayesinde tüfeğinizi kullandığınız sıradaki konforunuzu arttırabilirsiniz. Satın almak için tıklayabilirisiniz.

>>Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Özellikleri


Atıcılık sporuna ilgi duyanların malzemelerinin silahlarla başlayan bir listesi vardır. Bu sporu yapanların en çok tercih ettiği silah türlerini başında PCP Tüfekler gelir. Atıcılık silahları yeterli olmazsa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu durumla karşılaşma riskini Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek ile en aza indirgemiş olursunuz. Bu tüfek modelinin tanıtımı için bazı özellikleri liste haline getirdik:


Tam ve yarı otomatik mekanizmaya sahiptir.

5.5 kalibresi bulunmaktadır.

Ceketli, ses azaltıcı dahili moderatöre sahiptir.

250 bar dolum basıncı mevcuttur.

580 cc / karbonfiber tüpe sahiptir.

4 kg ağırlığı vardır.

Namlu boyu 58 cm uzunluğundadır.

320 m/sn çıkış hızı bulunmaktadır.

Şarjör kapasitesi 21’dir. Yani yüksek kapasiteli şarjöre sahiptir.

Bir dolum ile maksimum 120 atış yapabilmektedir.


Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek tanıtımı sayesinde bilmeniz gerekenlerin tümünü öğrenmiş olursunuz. Görüldüğü üzere bu tüfek modeli pek çok yönden atıcılık için uygundur. Gerek işlevsellik gerek taşıma hafifliği olarak sizler de atıcılık keyfini sonuna kadar yaşayın.


Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Paketi İçinde Ne Var?


Atıcılık yaparken pek çok malzemenin gerekli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bunlardan birisi ve hatta en önemlisi ise PCP silahtır. Kolay Av sitesinden alacağınız silahların içerisinde bazı gerekli atıcılık malzemeleri bulmanız mümkün. Örneğin Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek tanıtımı yapacak olursak paket içeriğini şu şekilde sıralayabiliriz:


5 Adet şarjör

Bir adet Dolum ucu

Oringler

Bir adet dolum aparatı

Bir adet kayış

Plastik bir silah taşıma çantası

5 Kutu pellet

Bir adet hedef kâğıdı


Özetle Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek tanıtımıyapılırken yukarıdaki özellikleri saymak mümkündür. Bu özellikler sayesinde bir tüfek alırken gerekli malzemeleri de beraberinde almak mümkündür. Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeği aldığınız zaman tüm bu ekipmanlar ürününüzün yanında gelmektedir.

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek Dolumu Nasıl Yapılır?

 

200 bar üzerinde olan PCP tüfek modellerindedolum yapmanız çok da verimli olmayacaktır. Blitz modelinde dolum için genellikle Scuba tüpleri tercih edilmektedir. Tamamen dolu bir Scuba tüpü ile yaklaşık 6 -12 kez tüfeğinizi doldurabilirsiniz. Yaptığınız her bir doldurma ile de yaklaşık 80 - 120 adet arası atış yapılmaktadır. Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek dolumu yapabileceğiniz yerler ve bilmeniz gerekenler şu şekildedir:

 

Neredeyse her ilde bulunan merkezlerden dolum işleminizi yaptırabilirsiniz.

Şehrinizde herhangi bir dolum merkezi bulunmuyor ise tüfeğinizi kargo ile yollayarak dolum yaptırabilirsiniz.

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeğinin dolum maliyeti 50TL ile 100TL arasında değişiklik göstermektedir.

En çok kullanılan yöntemlerden birisi olan Scuba tüpü ile tüfek doldurma işleminizi yapabilirsiniz.

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfek dolumu için bu bilgileri bilmeniz sizlere yeterli olacaktır. Dolum tüpü incelemek için tıklayabilirisiniz.

>>PCP Scuba Dolum Tüpü

 

 

Full Otomatik Hatsan Blitz PCP Tüfeğinde Dürbün Seçimi

 

Tüfek kullanan kişilerin en çok dikkat ettiği konulardan bir tanesi de dürbün seçimidir. Çünkü dürbün seçimi tüfeğin işleyişini tamamen etkilemektedir. Eğer yanlış bir dürbün seçimi yaparsanız hedefi vurmanız zorlaşır. Bu yüzden Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeğinde dürbün seçimi yapmak oldukça önemli bir konudur. Eğer dürbünler hakkında herhangi bir bilgi birikiminiz bulunmuyor ise yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.

 

Seçtiğiniz dürbünün çok uzağı ve oldukça yakını göstermesi istenmez. Daha çok orta seviyelerde ve ayarlanabilir olması istenir. Full Otomatik Hatsan Blitz PCP tüfeği için 6x24-50 dürbünün tercih etmektedir. Fakat siz kendi rahatlığınıza göre diğer dürbün çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

>> Havalı PCP Tüfek Dürbünleri

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.