En İyi Kurusıkı Tabanca Modelleri Ve Fiyatları

27-05-2019 11:41
En İyi Kurusıkı Tabanca Modelleri Ve Fiyatları

EN İYİ KURUSIKI TABANCA MODELLERİ VE FİYATLARI


Blow Kurusıkı Markası

 

Zira Silah, bugün tam entegre tesislerde üretimini gerçekleştirdiği BLOW markasıyla gerek yurt içi gerekse de yurtdışı müşterilerine hizmet veriyor. Kalitesi ve ürün seçenekleriyle bugün sadece yurt içinde değil yurtdışında da tercih edilen Zira Silah, aralarında Almanya ve İtalya gibi silah sektöründe söz sahibi ülkelerin de bulunduğu 50'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Ülkemizde kurusıkı olarak tabir edilen ses ve gaz tabancalarının üretimiyle bir ilke daha imza atan Akdal Ailesi, bu segmentte bugüne kadar farklı model ve kaplamalarda 70’ten fazla modeli piyasaya sunma başarısı gösteriyor.

Uzun yıllar boyunca başta ABD olmak üzere birçok ülke için değişik modelde av tüfekleri üreten Akdal Ailesi, yerli silah üreticilerine geleceğin silah imalat teknolojileri ve malzemeleri konusunda verdiği destekle yerli silah sanayinin gelişmesinde ciddi katkılar sağlıyor. Bugün kurusıkı tabanca ve havalı silah sektörünün önde gelen markalarından biri olan Zira Silah San. Tic. Ltd. Şti. resmi kuruluş tarihi olan 2009'un nisan ayından bu yana bu unvanla faaliyetlerini sürdürüyor. Kolay Av olarak Blow markasının en bilinen ve en çok tercih edilen F92 modellerini sizlerle buluşturuyoruz.

 

Blow f92


Zira Silah Sanayi tarafından İstanbul'da üretilen Blow f92 kurusıkı tabanca modeli oldukça beğenilen bir modeldir. Uzun zamandır kolayav.com olarak en çok sattığımız modellerin başında geliyor. Blow f92 fiyat olarak da diğer modellerin bir adım önüne geçen bir kurusıkı modelidir. Blow f92 fiyatları 175 – 210 TL aralığındadır.

 


Blow f92 Kurusıkı Tabanca Özellikleri

Blow kurusıkı tabanca modelini elimize aldığımızda tamamen metal olan gövde iyi bir his bırakmakta ve tasarımı oldukça iddialı olan bir model olan blow f92 oldukça beğenilmektedir. Modelin bir diğer avantajı da 30’lu şarjör hediye olmasıdır. Böylece ayrıca bir yedek şarjör almanız gerekmez. Hediye şarjörünün de bulunması bu modelin tercih edilirliğini artırmaktadır. Blow f92 özellikleri bakımından incelenirse şöyle özetleyebiliriz; ağırlığı 1150 gramdır ve ortalama kurusıkı modellerinden ağırdır. 215 mm uzunluğu yine ortalama kurusıkı modellerinden uzundur.


Kalibre 9mm, Özkursan 9mm kurusıkı mermisi ile kullanılması tavsiyemizdir. Renk seçenekleri olarak sitemizdeki düz renkler de blow f92 saten, blow f92 mat krom, blow f92 siyah, blow f92 parlak krom nikelajdır. Blow f92 işlemeli renklerde ise parlak işlemeli altın parçalı modeli ve siyah işlemeli altın parçalı modeli bulunmaktadır. Blow f92 otomatik modeli yoktur ve üretilmemektedir.


Müşterilerimizden en çok gelen soruların başında bu gelmektedir: ''Otomatik ya da seri dediğimiz model var mı?'' Hayır, otomatik kurusıkı ya da seri dediğimiz modellerin üretimi yasaklanmıştır. Türkiye için üretilen modellerde seri özelliği yoktur, yarı otomatiktir. Bir kere şarjörü çekersiniz ve şarjör bitene kadar arka arkaya atış yaparsınız. Tam otomatik kurusıkı silah modellerinde ise parmağı tetikten kaldırmadan tüm şarjör boşaltılabiliyordu. Fakat bu tarz silahların üretimi yasaklandı. Hiçbir firmada tam otomatik model bulamazsınız. Youtube üzerinde gördüğünüz videolar ürünün yurt dışı versiyonlarına aittir. Sitemizde bu ürün oldukça avantajlı bir fiyatla sizlere sunulmuştur ayrıca ödeme seçenekleri de mevcuttur. Kapıda ödeme yöntemi kullanarak satın alabilirsiniz ya da kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanabilirsiniz.


Youtube kanalımızda ürünün detaylı videoları mevcuttur, ayrıca web sitemizde de ürün açıklamaları bölümünde bu videolara ulaşabilirsiniz. Web sitemizde girdiğiniz her ürün sayfasında whatsapp butonu ortaya çıkmaktadır. Blow f92 modeli hakkında daha detaylı bilgi almak için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek isterseniz web sitemiz üzerinden ‘blow’ kategorisini ziyaret ederek ürünü daha detaylı inceleyebilirsiniz.Sitemizde ürünün detaylı fotoğrafları listelenmiştir ve video görüntüleri mevcuttur.

 

 

Ekol Kurusıkı Markası

 

Ekol markası hakkında genel bilgiler

Ekol kurusıkı tabanca markası Ekol-Voltran adıyla İstanbul'da bulunan fabrikada üretilmektedir. Yurt dışına da etkili satış yapan bir markadır. kurusıkı tabanca, havalı tabanca ve havalı tüfek üretimi olan markanın yoğun olarak üretimi kurusıkı tabanca üzerinedir. Modellerinin başında ülkemizde çok beğenilen Ekol Aras Magnum modeli gelmektedir. Aynı zamanda Belçika Browning olarak bilinen 14'lü dediğimiz silahın replika modelidir. Diğer modelleri Ekol Volga, Ekol Fırat Magnum, Ekol Gediz olarak öne çıksa da en çok bilinen modeli Aras Magnum kurusıkı modelidir.


Kolay av olarak Ekol Aras Magnum modelini en uygun fiyatlarla sizler için sitemizde sergiledik. Ayrıca detaylı açıklama ve fotoğraflarla daha kolay karar vermeniz için detaylı bir çalışma yaptık. Bunun yanında havalı tabanca modellerinde Ekol ES66 modeli öne çıkmaktadır. İthal havalı tabanca modellerinin dolar kuruyla birlikte yükselmesi Ekol ES66 modelinin daha çok ön plana çıkmasını sağladı. Ekol kurusıkı markası olarak oldukça köklüdür, ziyaretçilerimize tavsiye ettiğimiz bir markadır.

 

 

Ekol Aras Magnum Kurusıkı

Ekol Aras Magnum kurusıkı tabanca modeli uzun zamandır en çok satanlar listemizin başında gelmektedir. Etkileyicidir ve hafif ve ele kolay oturan tasarımıyla her zaman beğenilmiştir. Tasarım olarak Belçika Browning kurusıkı diyebiliriz. Efsane Belçika browning silah modelinden esinlenerek üretilmiştir. Bu model ülkemizde 14'lü kurusıkı olarak da bilinir. Ekol Aras Magnum kurusıkı fiyatları değişkenlik göstermektedir. Magnum modelini Kolay Av olarak sizlere en iyi fiyatlarla sunmaya çalıştık. Aras magnum işlemeli fiyatları 215 TL – 245 TL aralığında değişkenlik göstermektedir. Düz Aras Magnum fiyatları ise 190 TL – 210 TL fiyat aralığındadır. Renk seçenekleri olarak Aras Magnum parlak işlemeli modeli en önde gelen seçenektir. Müşterilerimizin tercihi genelde bu yönde olmaktadır. Aras Magnum siyah işlemeli modeli ise onu takip etmektedir. Yoğun olarak işlemeli modelleri tercih ediliyor diyebiliriz fakat düz renklerinin de hatırı sayılır bir alıcı kitlesi vardır. Düz renklerde seçeneklerimiz Aras Magnum Saten, Aras Magnum Beyaz, Aras Magnum Siyah ve Aras Magnum Füme rengidir.

 


Aras Magnum Teknik Özellikleri:

9 mm kalibreye sahiptir. Efsane 14'lü isiminden de anlaşılacağı gibi 14+1 şarjör kapasitesine sahiptir. Uzunluğu 194 mm dir, ortalama kurusıkılar 200 mm civarıdır ve ağırlığı 790 gramdır. Genel ortalamalar düşünüldüğünde biraz ince, ortalamadan biraz küçük, hafif ve ele kolay oturan bir modeldir. Ürün kalitesi ve malzeme seçimi oldukça tatmin edicidir. Ürünle ilgili daha detaylı bilgi görsel ve açıklama görmek isterseniz kurusıkı tabancalar kategorisinde bulunan ürünümüzü daha detaylı inceleyebilirsiniz. Ayrıca kapıda ödeme kolaylığından faydalanarak hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

 


Sitemizde 256SSL korumalı sanal pos seçeneği de vardır. Güvenli bir şekilde kredi kartına taksit imkanından faydalanarak da alışveriş yapabilirsiniz. Ürün her zaman stoklarımızda mevcuttur. Gün içinde 16.00'ya kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir ve ortalama 2 iş günü içinde elinizde olur. Kolay Av olarak sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Bizden yapmış olduğunuz alışverişlerde memnuniyetiniz için elimizden geleni yapmaktayız. Ayrıca whatsapp hattımız üzerinden bize yazarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

 


Retay Kurusıkı Markası


Retay markası hakkında genel bilgiler

Retay markası Konya merkezli üretim yapmakta olup kurusıkı tabanca, havalı tüfek ve av tüfekleri üretimi olan yerli bir markadır. Her geçen gün kendini geliştirmekte olan ve modellerinde sürekli iyileştirmeler yapan bir markadır. Retay marka kurusıkı tabancalarının büyük çoğunluğunun satışını yapmaktayız ve oldukça memnuniyet sağlamaktayız. Özellikle tasarımda ön plana çıkan modelleri bulunan Retay kurusıkı markası ülkemizde oldukça beğenilmektedir. En popüler olan modeli retay desert eagle modelidir. Retay bu modeli geliştirerek retay desert eagle xu modelini yakın zamanda piyasaya sürmüştür. Fiyat olarak eski sürümün üzerine çıkan desert eagle xu modeli başlangıçta satışı konusunda şüphe uyandırsa da çok beğenilmiştir ve çok satanlar listemize kısa zamanda girmiştir.

 


Retay marka tüm kurusıkı modellerini sitemiz üzerinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Ayrıca kapıda ödeme imkanından faydalanabilirsiniz ya da kredi kartına 6 taksit yaparak web sitemiz üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

 

Retay Desert Eagle X

 

Retay Desert Eagle X, modeli Retay firması tarafından Konya'da üretilmektedir. Bir gerçek silah model olan desert eagle modelinden esinlenerek üretilmiştir. Desert eagle xu modelinde daha detaylı açıklamalarını yazdığımız modele kısaca değinelim. Eagle x ve Eagle xu arasında sadece boy ve namlu üzerindeki delik gibi birkaç farklı nokta bulunmaktadır. Genel anlamda tasarımları çok yakındır. Müşterilerimizin önemli bir kısmı xu modelini tercih etse de x modeli de oldukça beğenilmektedir. Efsane desert eagle modeli üçgen ağız çöl kartalı olarak bilinmektedir. Tasarımı en çok beğenilen kurusıkı tabanca modelleri arasındadır. Tüm dünyada bilinen Desert Eagle modelinden esinlenilmiştir ve tasarımı aynıdır.


Bu silah farklı şekillerde anılabilmektedir, bunlara örnek vermemiz gerekirse şu şekilde verebiliriz: Türkçe anlamıyla çöl kartalı silah şeklinde ya da deagle silah veya digıl silah olarak da anılır. Kolayav.com sitemiz üzerinden kredi kartına 6 taksit imkanı ve kapıda ödeme seçeneğiyle satın alabilirsiniz. Ürün stoklarımızdan aynı gün kargolanır.

 

 

Retay Desert Eagle XU

 

Retay Desert Eagle XU modeli Retay firması tarafından Konya'da üretilmektedir.Dünyaca bilinen gerçek silah modeli olan desert eagle modelinden esinlenilmiştir. Çöl kartalı olarak bilinen bu model farklı namlu tasarımı sayesinde de adlandırılmaktadır. Üçgen ağız kurusıkı olarak da bilinir. Model o kadar beğenilmiştir ki kullanıcılar tarafından bu tip farklı isimler verilmiştir. Retay çok uzun zamandır üretimini yapmakta olduğu eski desert eagle modelini geliştirerek desert eagle xu modeli olarak piyasaya sürmüştür.


Eski desert eagle modeli ülkemizde oldukça sevilmiş ve çok satılmış olan modellerin başındadır. Arada takılma yapma gibi bazı küçük kusurları da vardı, buna rağmen oldukça iyi satılmaktaydı. Yakın zamanda Retay firması bu modeli tekrar ele aldı ve Eagle X, Eagle Xu, Eagle L ve Eagle Lu modeli olarak 4 farklı versiyonunu çıkardı. Bu versiyonlar arasında en ön plana çıkan ise eagle xu modeli oldu. Tüm bu modellerde 5 farklı renk seçeneği sunuldu. Bu renk seçenekleri siyah, mat krom, füme, parlak krom ve satendir. Versiyonlar arasındaki farklılıktan kısaca bahsedecek olursak şunları söyleyebiliriz : xu modeli x modelinden biraz daha uzundur, namlu üzerinde delikler ve farklı birkaç tasarımı vardır. Eagle l modeli ise x modelinden farklı olarak alt kısmı polimer olarak üretilmiştir. Bu, silahın ağırlığını azaltmaktadır. Desert Eagle kurusıkı tasarımını seven fakat çok ağır bir model istemeyenler için bir seçenek olmaktadır.

 


Desert eagle xu modeli teknik özellikleri

1542 gr ağırlığı ile dikkat çekmektedir. Uzunluğu 250 mm olan bu model, ortalama kurusıkı modellerinin 200 mm uzunluğu olduğu düşünülürse, oldukça uzun bir kurusıkı modelidir. Çift hareketli tetik sistemi ve yarı otomatik mekanizmaya sahiptir. Şarjör kapasitesi 17+1 olan xu kurusıkı modeli için yine sitemiz üzerinden yedek şarjör satın alarak daha keyifli kullanabilirsiniz.

 


Modelimizin fiyat aralığına gelirsek 220 – 270 TL aralığında değişmektedir. Bu modelleri daha uygun olup xu modelinde biraz daha fiyat yükselmektedir. Fakat net bir şekilde xu modeli daha fazla tercih edilmektedir. Retay desert xu, x, l ve lu modelini sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Öncesinde kurusıkı satın almak ile ilgili yazdığımız makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz, izlemeniz gereken yolu orada belirttik. Ayrıca kapıda ödeme imkanı ya da kredi kartına taksit kolaylığından faydalanabilirsiniz.

 


Retay G17


Retay G17 kurusıkı tabanca modeli retay kurusıkı modelleri arasında en sorunsuz çalışan ve en iyi mekanizmaya sahip modeldir. Glock kurusıkı olarak da bilinen model efsane glock tasarımına sahiptir. Gayet şık ve zarif bir modeldir. Polis silahı olarak da bilinir, genellikle emniyet teşkilatında kullanılan modellere oldukça benzemektedir. Retay G17 kurusıkı fiyatları 200 TL ve 230 TL aralığında değişmektedir. Renk seçenekleri siyah, parlak, mat ve satendir. Genellikle diğer modellerde olduğu gibi g17 modelinde de siyah renk oldukça tercih edilmektedir. Modelin tüm renk seçeneklerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Modelin daha detaylı açıklaması ve detaylı fotoğrafları ürün açıklamalarında bulunmaktadır.


Daha detaylı bir inceleme ve ürünün video görüntülerini de görebilmek için ‘Retay’ kategorisinde bulunan ürünü ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ürünün 1000 atışlık testleri de bulunmaktadır. Arka arkaya 1000 atışı başarılı bir şekilde atmış olan ürün mekanizma konusunda oldukça iddialıdır. Tasarım konusunda da çok beğenilmektedir ve gönül rahatlığıyla diyebiliriz ki alınabilecek bir modeldir. Retay g17 yorumlarını da incelediğimizde dikkate alınabilecek olumsuz bir yorum neredeyse yoktur.


Ürünün teknik özelliklerinden bahsedecek olursak 9 mm kalibredir. Ağırlığı 870 gr olan modelin ideal bir ağırlığı vardır, ele alındığında ne çok ağır ne de hafiftir, kalitesizlik hissi vermez. Ele alındığında ciddi duran ve zarif bir modeldir. 180 mm uzunluğa sahip olan modelimiz ortalama kurusıkı modellerinden biraz daha kısadır. Diğer modeller gibi yarı otomatik mekanizmaya sahiptir. Çok karşılaştığımız bir soru olan seri atış özelliği var mı sorusu müşterileri yanıltmaktadır. Hiçbir kurusıkı modelinde seri özelliği yoktur. Tam otomatik kurusıkı ya da seri kurusıkı üretimi yapılmamaktadır. Tetik emniyetli olan model sadece tetik tam olarak kavrandığı zaman atış yapar. Ürünü web sitemiz üzerinden kredi kartına 6 taksit yaparak satın alabilirsiniz.


Ayrıca kapıda ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz. Ürün sipariş sonrası stoklarımızdan aynı gün kargolanır. Türkiye geneli kargomuz vardır. Ortalama 1-3 iş günü içinde sizlere ulaşır. Genellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlere 1 iş günü içinde gitmektedir.

 

 

Retay S2022


Retay S2022 kurusıkı tabanca Retay firması tarafından Konya'da üretilmektedir. Retay'ın ürettiği en yeni modellerdendir. 2018 yılının sonlarında satışa sunulmuştur.

Retay 2022 tasarımdaki detaylarıyla ön plana çıkmaktadır. Özellikle istihbaratçıların kullandığı Sig Sauer SP2022 gerçek silah modelinden esinlenerek üretilmiştir. Bu tasarımı sitemizde uzun zamandır satışını yaptığımız SP2022 Havalı Tabanca modelinden de tanıyoruz. İthal olan bu havalı tabanca modeli fiyatı yüksek olmasına rağmen oldukça ilgi görmektedir.

 

Retay S2022 Kurusıkı Tabanca Özellikleri


Şimdi aynı tasarım yerli üretim Retay S2022 kurusıkı modeliyle sizlerle. Üst kızak metal ve alt gövde sabit polimerdir. Ürün stoklarımızda olup aynı gün kargo imkanıyla siparişiniz hızlı bir şekilde elinize ulaşmaktadır. Kapıda ödeme imkanı mevcuttur ya da kredi kartına taksit kolaylığından da faydalanabilirsiniz. Kullanım talimatlarına uygun kullanmanızı tavsiye ederiz.

 

Retay S2022 yorumları konusunda, yeni bir model olması sebebiyle ,araştırma yapıldığında çok sayıda veri bulunmamaktadır ancak bizi takipte kalarak yorumları görebilir ya da siz de ürün hakkında yorum yaparak bu modeli almayı düşünen diğer kişilere yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca ürünü kurusıkı tabancalar kategorimizde daha detaylı olarak ele aldık. Kategoriyi ziyaret ederek ürünü daha detaylı inceleyebilirsiniz. Kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanarak satın alabilirsiniz. Ayrıca kapıda ödeme seçeneğimiz de mevcuttur. Ürün siparişiniz sonrası stoklarımızdan aynı gün kargolanır ve ortalama 1- 3 iş günü içerisinde elinizde olur. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlere ortalama 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

 


Retay P114


Retay P114 kurusıkı tabanca modeli mini kurusıkı modeli olarak da bilinir. Oldukça küçük bir modeldir. Yaptığımız denemelerde bizi oldukça şaşırtan durum modelin sesi olmuştur. Küçük olmasına rağmen oldukça yüksek ses vermektedir. Çoğu kurusıkı modelinden daha yüksek ses veriyor diyebiliriz. Modelin renk seçenekleri genellikle diğer modellerde olduğu gibi siyah, parlak, mat, saten ve fümedir. Yine genellikle siyah rengi tercih edilmektedir. Avuç içi kadar küçük bir model diyebiliriz ama sesinin sizi şaşırtacağından eminiz.


Ürünü kolayav.com web sitemizdeki ürün kategorisinden daha detaylı inceleyebilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanarak satın alabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. Blog modülümüzü mutlaka takip ediniz , önümüzdeki günlerde mini kurusıkı modelleri hakkında çok daha detaylı bir makale yayınlayacağız. Ayrıca diğer kurusıkı tabanca havalı tabanca airsoft ve atıcılık üzerine merak ettiğiniz her şey blog modülümüzde olacak. Eğer atıcılık sizin de hobiniz ise blogumuz mutlaka ilginizi çekecektir. Blogumuzu takip etmenizi tavsiye ederiz.


Kurusıkı Tabanca Hakkında Bilinmesi Gerekenler


Bu bölümde isterseniz en çok sorulan sorulara yanıt vermeye çalışalım.

 


Kurusıkı mermi seçer mi?


Evet, kurusıkı mermisi önemlidir, atışı takılmadan tamamlamak için mutlaka doğru mermi kullanmanız gerekmektedir. Biz kolayav.com olarak Özkursan marka mermi kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Kurusıkı mermi fiyatları soracak olursanız bir kutusu yani 50 adeti 22 – 27 TL arası değişmektedir.

 


En iyi kurusıkı tabanca modeli hangisidir?


Direkt olarak en iyi kurusıkı tabanca modeli şudur diyebileceğimiz bir model yoktur fakat marka olarak zoraki kurusıkı markası bir adım öne çıkmaktadır. Zoraki kurusıkı modelleri içinde hangisi diye sorarsanız Zoraki 917 Glock modeli diyebiliriz.

 


Kurusıkı tabanca taşımanın cezası var mıdır?


Kullanım koşullarına uygun kullanırsanız herhangi bir cezası yoktur. kurusıkı modellerini üzerinizde taşımanız yasaktır, belinizde taşırsanız ceza ile karşılaşabilirsiniz. Faturası ile birlikte evinizde ve arabanızda bulundurmanız da sakınca yoktur. Arabada bulundurma şartı ise kutusunda boş olarak durmasıdır. Dolu bir şekilde arabada bulundurmanız da yasaktır. Çantasında boş bir şekilde gideceğiniz yere nakledilebilir.


2.el kurusıkı tabanca fiyatları nedir veya satılık kurusıkı tabanca bulabilir miyim?


Bunu tavsiye etmiyoruz, denetimli bir ürün olması sebebiyle resmi satıcılardan faturasıyla almanız sizin yararınıza olacaktır.

 


İthal kurusıkı tabanca var mıdır?


Bize göre bunun ithaline gerek yoktur ülkemizdeki firmalar oldukça başarılıdır. Dolar kurundan dolayı ithal modeller çok pahalı olmaktadır. Bu başlıkları blog modülümüzde daha detaylı olarak ele alacağız, daha fazla bilgi edinmek için blog modülünü takip edebilirsiniz.

 


Kurusıkı Tabanca Taşıma Şartları


kurusıkı tabanca taşımak, kurusıkı cezası, kurusıkı silah taşıma cezası, kurusıkı tabanca kanunu, kurusıkı gerçeğe çevirme, kurusıkı ruhsat, kurusıkı tabanca kayıt ettirme

kurusıkı tabancalar kullanım koşullarına uygun kullanılır. Belinize takarak taşıyamazsınız. Fakat kutusunda çantanızda boş bir şekilde,gideceğiniz yere nakil edebilirsiniz. kurusıkı tabancalar kanun gereği sadece evinizde ve arabanızda bulunabilir. Arabada bulundurma şartı ise kurusıkının boş ve kutusunda olmasıdır. Ayrıca kurusıkı tabanca alımından sonra 1 ay içerisinde bağlı olduğunuz mülki amirliğe bildirim yapılması gerekmektedir. kurusıkı tabancalarda ruhsat gerekmez, böyle bir uygulama yoktur, faturanız ve kayıt işlemi sonrası aldığınız belge kurusıkı için resmi belgelerdir.

 


Kurusıkı Mermisi


kurusıkı mermi, kurusıkı mermisi, en iyi kurusıkı mermisi, kurusıkı mermi fiyatları, özkursan kurusıkı mermi, 500 bar kurusıkı mermisi, 9 mm kurusıkı mermi fiyatları, kurusıkı tabanca mermisi, kurusıkı mermi çeşitleri, toplu kurusıkı mermisi


kurusıkı mermi seçimi oldukça önemlidir. Atış sırasında takılma yapmaması ve atışın tamamlanabilmesi için doğru mermi kullanmalısınız. Ayrıca kurusıkıdan çıkan sesin yüksek olmasında mermi en önemli faktördür. Yüksek barlı mermi kullanımında çıkacak ses oranı yükselir. Biz özellikle Özkursan kurusıkı mermisi kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Özkursan markası yanında Geco kurusıkı markası da sitemizde ulaşabileceğiniz ve oldukça sorunsuz çalışan bir markadır. Özkursan sarı ve Özkursan beyaz kurusıkı mermisi genellikle tercih edilen mermiler arasındadır. Ayrıca Codex Özkursan 500 bar güce sahip mermi türüdür. Oldukça yüksek ses alabileceğimiz codex mermi kurusıkı modelleri içinde zararsız bir mermidir.


Ayrıca yine Özkursan'ın Lagant Mermi dediğimiz 550 bar güce sahip mermisi de bulunmaktadır yine oldukça yüksek ses vermektedir. kurusıkı modelleri için en yüksek 550 bara kadar kullanım uygundur, bu sayının üzerindeki bar güçleri kurusıkıya zarar verebilmektedir. Ayrıca toplu dediğimiz altıpatlar kurusıkı tabanca modelleri için özel mermi üretilmektedir. Özkursan marka toplu mermilerine de sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. kurusıkı mermi fiyatlarını Özkursan markası için konuşacak olursak 22 – 27 TL fiyat aralığındadır. Bar oranları yükseldikçe mermi fiyatları da yükselmektedir. 8 mm olan modeller olsa genellikle 9mm kurusıkı mermisi tercih edilmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.