Kurusıkı Tabanca Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

28-04-2019 22:16
Kurusıkı Tabanca Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Kurusıkı Tabanca Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Kurusıkı Tabanca Modelleri

Kurusıkı tabanca modelleri çeşitlilik göstermektedir. Özellikle yerli üretim modeller piyasaya oldukça hakimdir. Yerli modellerimiz yurt dışında da oldukça beğenilmektedir. Bazı kuru sıkı markaları dünya çapında yaklaşık 190 ülkeye ürünlerini satmayı başarmıştır. En köklü firmalar zoraki, blow, retay ve ekoldür. Biz de Kolay Av olarak özellikle bu markaların satışını yapmaktayız. Kuru sıkı tabancalar ses tabancası olarak bilinir.

 

Mermileri sadece barut içerir ve ateşlendiğinde sadece ses çıkartır, bu yüzden ses tabancası da denmektedir. İthal modeller ülkemizde pek satılmamaktadır. Yerli firmalar bu konuda kendilerini ispatlamıştır ve ithal modellere oranla ciddi anlamda fiyat avantajı sağlamaktadır.

 

 Sitemizde en iyilerini satışa sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Uzun zamandır yaptığımız satışlar ve müşteri dönüşleri ürün çeşitliliğimizi şekillendirdi diyebiliriz. Beğenilmeyen ve eleştiri alan ürünleri satış listemizden çıkararak sizleri en iyi ürünle buluşturmaya büyük önem veriyoruz. Kolay Av'da en sorunsuz modeller vardır. Sitemiz üzerinden satışa sunduğumuz modeller 150 TL ile 260  TL arasında olabilmektedir. Ürünler genel olarak stoklarımızda bulunmaktadır. Teşhir görmemiş modeller en güvenli ve en hızlı şekilde size ulaştırılmaktadır. Ayrıca sitemizdeki tüm modelleri kredi kartına 6 taksit imkanıyla ve kapıda ödeme kolaylığından faydalanarak satın alabilirsiniz. Dikkatli kullanılması gereken bu ürünleri kullanım talimatlarına uygun kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Yaşayacağınız herhangi bir teknik sorunda bizimle iletişim kurabilirsiniz.  

Kurusıkı Tabanca Fiyatları

Kurusıkı tabanca fiyatları değişkenlik göstermektedir. En ucuz kuru sıkı tabanca diyebileceğimiz modeller genellikle mini modellerdir ve 150 TL ‘ den başlamaktadır. Zoraki 906, Retay p114 mini modellerden bazılarıdır. Zoraki kurusıkı tabanca fiyatları diğer modellere oranla genellikle daha yüksektir. Malzeme kalitesi ve marka değeri daha yüksek olan bu modeller emsallerine göre 10 – 20 TL kadar daha yüksek fiyata satılmaktadır. Kolay Av olarak bu fiyat farkına kesinlikle değecek diyebiliriz.

Satmaktan oldukça keyif aldığımız bir markadır. Amacımız mutlu müşteriler kazanmaktır ve zoraki kurusıkı tabanca markası bizi mahçup etmeyen bir markadır. Kurusıkı tabanca fiyatları oldukça uygundur 200 TL gibi bir rakama iyi bir kurusıkı tabanca sahibi olabilirsiniz. Zoraki marka değeri olarak yüksek demiştik, diğer markalar ise yine sorunsuz çalışmaktadır. Bu markalar Blow, Retay ve Ekoldür. Olumsuz eleştiri alan modelleri satış listemizden çıkardığımız için sitemiz üzerinden satışta olan tüm modelleri içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.

En iyi ürünü en uygun fiyata sizlere sunmaya çalışıyoruz. Anlık kazançlar peşinde değiliz mutlu müşteriler kazanmak bizim için daha değerli çünkü Kola Av 'ı ülkenin en iyi avcılık marketi yapmak içi çalışıyoruz ve bu yolda en büyük destekçilerimiz mutlu müşterilerimizdir. Şu an satışta olan en yüksek fiyatlı ürün ise Retay Desert Eagle Xu modelidir. Zoraki modelleri içinde 925 kamuflaj modeli en yüksek fiyatla dikkat çekerken en uygun zoraki modeli 906 mini kurusıkı modeldir. Blow F92 modeli 175 TL fiyatıyla oldukça dikkat çekmektedir ve 30 lu şarjör hediyesi bu ürünü oldukça cazip hale getirmektedir. Şuan en uygun kuruskı silah fiyatı Retay p114 mini kurusıkı modeli diyebiliriz. 

 

Kurusıkı Tabanca (Ses Tabancası) Çeşitleri 

Düz Kuru sıkı

Kurusıkı tabanca çeşitleri oldukça fazladır. Genel olarak normal boyutlarda modeller vardır, bu modellerin uzunluğu ortalama 200 mm, yüksekliği ise 130 mm'dir. Marka ve modellere göre boyutlarında ufak farklılıklar olabilir. Blow f92 kurusıkı modelini bu boyuta örnek gösterebiliriz. En fazla model çeşitliliği bu boyutlardaki kurusıkı silahlarda bulunur. Bu modellerin bir küçüğü olan modeller ise yaklaşık 150 mm uzunluğa, 120 mm yüksekliğine sahiptir. Zoraki 914 kuru sıkı modelini bu boyuta örnek gösterebiliriz. Bu boyutların bir küçüğü olan modeller ise mini kurusıkı modelleri olarak geçer. Yaklaşık uzunlukları 140 mm yükseklikleri ise 100 mm civarıdır. Retay P114 modeli bu boyuta örnek gösterilebilir. Bu boyutlardan daha küçük modeller de mevcuttur. Mermi kalibresi normal boyut kurusıkılarda 9mm iken mini modellerde 9mm ve 8mm olabilmektedir. Tüm boyutlarda en iyi modeller web sitemizde en uygun fiyatlarla sizlere sunulmuştur.

Uygun ödeme seçenekleri mevcuttur. Kolay av olarak tüm ürünleri fotoğrafladık ve detaylı ürün açıklamaları girdik, sizi doğru bilgiye ulaştırabilmek için elimizden geleni yapmaktayız. Tam otomatik kuru sıkı tabanca modellerinin üretimi yasaklanmıştır. Ayrıca akrep kurusıkı, Uzi kurusıkı olarak bilinen kurusıkı modelinin de üretimi yasaklanmıştır. Uzi kurusıkı diyebileceğimiz model zoraki 925 kurusıkı modelidir. Kısa ve uzun 2 şarjöre sahiptir ve uzi modeline benzerlik gösterir.

6 patlar kurusıkı 

Toplu kurusıkı tabanca modelleri 6 patlar kurusıkı olarak da bilinir. Dönen bir mekanizmaya 6 adet mermi konulmaktadır. Her ateşlemede mekanizma dönerek bir sonraki mermi ateşlenir. Normal kurusıkı modellerinde olduğu gibi basınçla kurma mekanizması olmadığı için tutukluk yapma ihtimali yoktur. Görsel olarak oldukça dikkat çektiği için tercih edilmektedir. Namlu boylarının 3 inç , 4.5 inç ve 6 inç seçenekleri vardır. Parlak, saten, mat, siyah ve füme renk seçenekleri bulunmaktadır. Smith Wesson replikası olarak bilinir. Ayrıca 6 patlar mermisi ayrıdır, normal mermilerle de kullanılabiliyor fakat zaman zaman mermi yuvaya tam oturmadığı için topun dönüşü sırasında mermi başı mekanizmaya temas ederek topun dönüşünü engelleyebiliyor. Altı patlar kuru sıkı mermisi ile kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Tüm boy ve tüm renk seçenekleri web sitemizde mevcuttur.

Kurusıkı Modelleri

Zoraki Kurusıkı Markası

Zoraki markası hakkında genel bilgiler

kurusıkı

Zoraki ülkemizde tanınmış kurusıkı markalarından biridir. Üretimi Atak Arms tarafından İstanbul'da yapılmaktadır. En sağlam kurusıkı tabanca diyebileceğimiz modelleri mevcuttur. Genellikle polimer malzeme kullanan zoraki kurusıkıları oldukça sağlamdır. Zoraki dünya çapında da kendini ispatlamış bir markadır. Avrupa ülkeleri, Amerika, Hindistan gibi 190’dan fazla ülkeye ürünlerini satabilmeyi başarmış bir markadır. Model çeşitliliği oldukça fazladır. Glock tasarımı olan zoraki 917 modeli oldukça beğenilmektedir. Orta boy ve mini modelleri de mevcuttur. Zoraki aynı zamanda toplu (altı patlar) kuru sıkı modelleri de üretmektedir. Hemen hemen her modeli için aynı şeyi söyleyebiliriz. Yapmış olduğumuz satışlardan sonra geri dönüş oranı çok düşüktür hatta birkaç istisna dışında geri dönen ürün hiç olmamıştır. Zoraki kuru sıkı fiyatları diğer modellerden bir miktar fazla olsa da bu fark 5 TL – 20 TL arasında değişmektedir. 

Zoraki 914

Zoraki 914 kurusıkı tabanca modeli oldukça beğenilen bir modeldir. En belirgin özelliği en çok ses çıkartan kurusıkı olmasıdır. Zoraki 914 kuru sıkı tabanca fiyatları 2018 sonu itibariye 185 TL - 200 TL arası değişmektedir. Zoraki 914 işlemeli modelleri düz renklerden 15 TL daha pahalıdır ama yine de genellikle işlemeli modelleri daha çok tercih edilmektedir. Zoraki 914 parlak krom modeli de oldukça tercih edilen bir renk seçeneğidir.  Zoraki 914 özellikleri 9 mm  kalibrelidir, toplam boy uzunluğu 154 mm'dir, yüksekliği 121 mm'dir, namlu boyu 85 mm'dir, genişliği 35 mm'dir. Zoraki 914 kurusıkı ağırlığı 730 gr'dır. En çok tercih edilen zoraki silahlardan bir tanesidir diyebiliriz. Renk seçenekleri olarak saten,mat krom, parlak krom, füme ve siyah düz renkleri mevcuttur. İşlemeli renk seçenekleri ise parlak krom işlemeli, mat krom işlemeli, saten işlemeli ve siyah işlemelidir. Yapılan testlerde yaklaşık 72 desibel ses ölçülmüştür.

Normal modellerin 62- 68 desibel ses çıkardığını düşünürsek 72 desibel oldukça iyi bir sayıdır. Yarı Otomatik - Çift Hareketli, tetik horoz düşürme (double action) , fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme , yan butonla şarjör düşürme, sertleştirilmiş çelik takviyeli horoz , sertleştirilmiş kovan çekici tırnak , çelik takviyeli zamak mekanizma kızak , polimer gövde öne çıkan özellikleridir. Zoraki 914 fiyatı ve ödeme seçenekleri sitemizde oldukça uygundur. Kredi kartına 6 taksit imkanı ya da kapıda ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz. Zoraki 914 işlemeli modeller ayrıca ahşap görünümlü kabzasıyla da dikkat çekmektedir. Bu ürünün 100 atışlık testleri mevcuttur.

Uzun süre boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz bir üründür. Kolay Av olarak bizzat denemesini yaptığımız ürünlerdendir ve tavsiye ettiğimiz bir modeldir. Ürün her zaman stoklarımızda bulunmaktadır siparişiniz sonrası hızlı bir şekilde paketlenir ve ürün hızlı bir şekilde sizlere ulaşır. Ayrıca paketleme konusu da yapacağınız alışverişlerde oldukça önemlidir. Ürünün kargoda taşıma sırasında zarar görmemesi için en iyi ambalaj malzemeleriyle oldukça güvenilir bir şekilde paketleme yaparak ürünü sizlere sorunsuz bir şekilde ulaştırmak için oldukça dikkat ediyoruz.      

 

Zoraki 918

Zoraki 918 kuru sıkı tabanca modeli oldukça beğenilen bir modeldir. Beğenilen Beretta f92 tasarımına sahip olan bu model zoraki kurusıkı modelleri arasında oldukça öne çıkmaktadır. Marka olarak kendini ispatlamış olan zoraki modelleri arasında seçim yaparken tasarım ön plana çıkmaktadır. Genelde müşterilerimize önerimiz ''kalite olarak hepsi aynı, tasarımını beğendiğin modeli tercih et'' şeklindedir. Zoraki 918 t ya da zoraki mod 918 de diyebileceğimiz bu model zaten dünya çapında çok beğenilmiş olan bir silahın tasarımına sahip olduğu için tasarım konusunda beklentileri karşılamaktadır.

Zoraki 918 fiyat konusunda da zoraki modelleri içinde makul diyebiliriz. Satış fiyatı genelde 917, 4918 gibi modellerin 20 TL – 25 TL altındadır. Zoraki 918 t fiyat performans açısından tercih edilebilir ayrıca zoraki 918 t yorumlarına da bakacak olursak şikayet almayan bir model olduğunu da görebiliriz. Zoraki 918 parlak krom, zoraki 918 füme ve zoraki 918 siyah öne çıkan renk seçenekleridir. Saten ve mat krom renkleri de stoklarımızda bulunmaktadır. Sitemiz üzerinden ürünün tüm renk seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

 

Zoraki 918 Özellikleri

Kalibre: 9 mm. P.A.K.

Namlu Boyu: 131,5 mm.

Toplam Boy: 219 mm.

Yükseklik: 143 mm.

Genişlik: 35 mm.

Şarjör Kapasitesi: 18 + 1

Boş Ağırlık: 870 gr  Şarjör Dolu Toplam Ağırlık: 973 gramdır.

 

Yarı Otomatik - Çift Hareketli, tetik horoz düşürme (double action) , fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme, yan butonla şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviyeli horoz, sertleştirilmiş kovan çekici tırnak , çelik takviyeli zamak mekanizma (kızak), polimer gövde ürünün öne çıkan diğer özellikleridir.

 

Ürünü kolayav.com web sitemiz üzerinden kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanarak ya da kapıda ödeme kolaylığıyla satın alabilirsiniz. Siparişiniz sonrası ürün stoklarımızdan aynı gün kargoya verilir. Kolay av olarak zoraki 918 modeli de uzun zamandır satışını yapmakta olduğumuz bir model olduğu için gönül rahatlığıyla ürünü tavsiye edebiliriz. Bizi mahçup etmeyeceğine inandığımız bir model olduğunu söyleyebiliriz, 1000 atışlı testleri mevcut olan model bu testleri başarıyla geçmiştir. Ürünü daha detaylı olarak kuru sıkı tabancalar kategorisine girerek inceleyebilirsiniz.   

Zoraki 917 

Zoraki 917 kurusıkı tabanca modeli Atak Arms tarafından İstanbul’da üretilmektedir. Zoraki kurusıkı modelleri arasında en çok bilinen ve tercih edilen model zoraki 917 t modeli diyebiliriz. Dünya çapında en çok bilinen glock dediğimiz tasarıma sahiptir. Glock kuru sıkı modelleri genellikle tasarımı en çok beğenilen modellerdir. Beğenilen tasarımı dışında yüksek malzeme kalitesine sahiptir. En sağlam kuru sıkı ya da en kaliteli kuru sıkı diye bir araştırma yaptığımızda Zoraki mod 917 modeli karşımıza çıkacaktır . Zoraki 917 yorumlarına baktığımızda ise çok yüksek oranda memnun kullanıcıların olduğunu görebiliriz. Glock tasarımı olarak sitemizde Retay G17 ve Zoraki 917 modellerinin tüm renk seçenekleri kolayav.com web sitemizde mevcuttur. Renk seçenekleri arasında zoraki 917 siyah en çok tercih edilen renktir. Diğer renk seçenekleri zoraki 917 mat krom, zoraki 917 saten, zoraki 917 parlak krom ve zoraki 917 füme renkleridir.

Zoraki 917 özellikleri

Kalibre : 9 mm. P.A.K.

Namlu Boyu : 107 mm. ,

Toplam Boy : 190 mm. ,

Yükseklik : 135 mm. ,

Genişlik : 33 mm. ,

Şarjör Kapasitesi : 17 + 1 ,

Boş Ağırlık : 870 gr. ,

Şarjör Dolu Toplam Ağırlık : 968 gram şeklindedir. 

 

Diğer öne çıkan özellikleri ise : Yarı Otomatik - Çift Hareketli, tetik horoz düşürme (double action) , fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme , yan butonla şarjör çıkartma özelliği , sertleştirilmiş çelik takviyeli gizli horoz , sertleştirilmiş çelik horoz mandalı , sertleştirilmiş çelik horoz düşürücü , sertleştirilmiş kovan çekici tırnak , çelik takviyeli zamak mekanizma (kızak) , polimer gövde şeklindedir. Kolay av olarak rahatlıkla sizlere tavsiye edebileceğimiz bir üründür.

Kolayav.com web sitemiz üzerinden ürünü detaylı fotoğrafları ve video görüntülerine bakarak inceleyebilirsiniz. Kredi kartına 6 taksit imkanı ya da kapıda ödeme kolaylığından faydalanarak ürünü satın alabilirsiniz. Siparişiniz sonrası ürün stoklarımızdan aynı gün kargoya verilir. Mağazamız İzmir’de bulunmaktadır, 600 km kadar olan illere genellikle 24 saat içinde teslim edilmektedir, 600 km’den uzak illere ise 2 gün içinde gitmektedir.   

 

Zoraki 925

Zoraki 925 siyah kurusiki tabanca modeli Atak Silah Sanayi tarafından İstanbul'da üretilmektedir. Genelde siyah modelleri ön planda olan Zoraki 925 modelinde dikkat çeken kamuflaj rengi kullanmıştır ve oldukça beğenilmektedir.  Zoraki 925 kurusıkı modeli uzi kurusıkı modelidir diyebiliriz. Uzi modeline benzetilmektedir. Uzun ve kısa 2 şarjörü kutu içeriğinde bulunmaktadır, biri 25+1 diğeri 17+1 kapasitelidir. Model hakkında en çok aldığımız soru seri atış olup olmadığıdır. Zoraki 925 ve diğer hiçbir modelde seri atış yoktur. Ülkemizde seri atan kurusıkı modelleri yasaktır. Polimerdir ve yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Farklı model arayanlara tavsiye edebiliriz. Kapıda ödeme kolaylığı veya kredi kartına taksit imkanından faydalanarak sitemiz üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.

 

Zoraki 925 Kurusıkı Tabanca Özellikleri :  Yarı otomatik ve tam otomatik çift hareketli, tetik horoz düşürme (double action), fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme, yan butonla şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviyeli gizli horoz, sertleştirilmiş çelik horoz mandalı (sadece full otomatik modellerde), sertleştirilmiş çelik kovan fırlatıcı, sertleştirilmiş kovan çekici tırnak, çelik takviyeli zamak mekanizma (kızak), polimer dış alt ve üst gövde, kapanabilir fişek fırlatma penceresi, kolay, ergonomik mekanizma çekme kolu, havai fişek, işaret fişeği atabilme özelliklerine sahiptir.

 

Zoraki 925 Kurusıkı Tabanca Teknik Özellikleri Kalibre: 9 mm. P.A.K. , Namlu Boyu: 92 mm – 103 mm , Toplam Boy: 191 mm – 198 mm , Yükseklik: 143 mm – 198 mm , Genişlik: 35 mm. , Şarjör Kapasitesi: 16+1 – 25+1 , Boş Ağırlık: 780 gr - 820 gr , Şarjör Dolu Toplam Ağırlık: 872 gr – 964 gr. Zoraki 925 fiyat olarak diğer modellerden ortalama 15 TL – 20 TL daha fazla olsa da bu farka değecek bir modeldir. Kolayav.com web sitemiz üzerinden ürünü kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanarak ya da kapıda ödeme kolaylığıyla sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz sonrası sicil kaydı belgeniz tarafımıza ulaştıktan sonra siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Mağazamız İzmir'de bulunmaktadır 600 km mesafedeki illere 24 saatte 600 km üzeri olan illere 2 gün içinde gitmektedir.

    

Zoraki 2918

Zoraki 2918 kurusıkı tabanca Atak Arms tarafından İstanbul'da üretilmektedir. Gerçekçi bir görünüme sahiptir ve diğer zoraki kurusiki modellerinde olduğu gibi sorunsuz çalışmaktadır.Polimerdir, yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Polimer malzeme metalden daha dayanıklıdır. Zoraki 2918 modeli de tavsiye edebileceğimiz modellerdendir. Kredi kartına taksit imkanı ya da kapıda ödeme kolaylığıyla sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Ürünler stoklarımızda olup aynı gün kargoya verilir. Özkursan kurusıkı mermisi de sitemiz üzerinden temin edilebilir. Zoraki 2918 kurusiki tabanca yorumları da diğer zoraki modellerde olduğu gibi kronik bir sorun ya da önemli bir şikayet içermemektedir. Dilerseniz siz de alışveriş sonrası zoraki 2918 kurusıkı tabanca hakkında yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.

Zoraki 2918 t Kurusıkı Silah Özellikleri : Yarı Otomatik - Çift Hareketli, tetik horoz düşürme (double action), fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme, yan butonla şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviyeli horoz, sertleştirilmiş kovan çekici tırnak, çelik takviyeli zamak mekanizma (kızak), havai fişek, işaret fişeği atabilir özellikli, polimer gövdeye sahiptir.

Diğer teknik zoraki 2918 özellikleri : Kalibre: 9 mm. P.A.K., Namlu Boyu: 107 mm., Toplam Boy: 200 mm., Yükseklik: 140 mm., Genişlik: 35 mm., Şarjör Kapasitesi: 18 + 1, Boş Ağırlık: 870 gr., Şarjör Dolu Toplam Ağırlık: 980 gr. Zoraki 2918 fiyat olarak diğer zoraki modellerine yakındır. Uygun ödeme koşulları, kredi kartına taksit avantajlarından faydalanarak ürünü kolayav.com sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.   

Zoraki 4918 

Zoraki 4918 kurusıkı tabanca Atak Arms tarafından Konya'da üretilmektedir.Diğer zoraki kurusiki modelleri gibi bu model de Kolay Av olarak tavsiye edebileceğimiz ürünlerdendir. Tasarımda namlu üzerinde delikler olması dikkat çekmektedir. Ayrıca çok sayıda atış yapıldığında namlunun hızlı soğumasında namlu üzerindeki delikler etkilidir. Zoraki 4918 kuru sıkı fiyat olarak diğer zoraki modellerine yakındır diyebiliriz. Zoraki 4918 modelinin siyah, parlak krom, mat krom, saten renk seçenekleri mevcuttur.

Genellikle tercih edilen model zoraki 4918 t siyah rengidir. Kolayav.com sitemiz üzerinden ürünü kredi kartına 6 taksit imkanından faydalanarak alabilirsiniz ya da kapıda ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz. Ürün stoklarımızda olup siparişiniz sonrası sicil kaydınız tarafımıza ulaştığında aynı gün içinde kargoya vermekteyiz. Mağazamız İzmir’de bulunmaktadır. 600 km kadar olan illere 1 gün, 600 km’den uzak olan illere 2 günde teslim edilmektedir.

Zoraki 4918 kurusıkı özellikleri:  Yarı Otomatik - Çift Hareketli, tetik horoz düşürme (double action), fişek bitiminde yan butonla mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme, yan butonla şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviyeli horoz, sertleştirilmiş kovan çekici tırnak, çelik takviyeli zamak mekanizma (kızak), havai fişek, işaret fişeği atabilir özellikli, polimer gövde özelliklerine sahiptir. Ayrıca diğer teknik özellikleri ise ; Kalibre 9mm, namlu boyu 112mm, toplam bıy 205mm, yükseklik 143mm, şarjör kapasitesi 18+1 , boş ağırlık 900gr. 

kurusıkı zoraki

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.